GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Bamboe planken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bamboe planken kopen kunt u bij Top Vlonderplanken doen! Top Vlonderplanken heeft een enorm assortiment aan planken, vlonderplanken en terrastegels. Met bamboe planken kunt u een gezellig en sfeervol terras aanleggen met een lange levensduur. Door de natuurlijke eigenschappen van het hout hebben bamboe planken slechts één keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig.

Eigenschappen bamboe planken

Bamboe heeft een antibacteriële werking en is daarom goed bestand tegen schimmelaanvallen. Dit is een unieke eigenschap van bamboe. Het wordt gezien als een onuitputtelijke grondstof, dus is een verantwoord alternatief voor hout. Bamboe heeft dus de toekomst. Het verkleurt niet zo snel, wat een groot voordeel is ten opzichte van ander houtsoorten. Bamboe planken hebben een warme bruine kleur, dus geven een gezellige sfeer.

Bamboe planken kopen bij Top Vlonderplanken

Bamboe planken kunt u bij Top Vlonderplanken kopen voor een lage prijs. U krijgt de bamboe planken geleverd met de benodigde materialen. Wat dit voor materialen zijn, staan omschreven bij de productomschrijving. Worteldoeken worden bijvoorbeeld gebruikt om onkruidvorming onder uw terras tegen te gaan. Onderliggers worden onder als basis gebruikt voor een stevig en stabiel terras.

Verschillende toepassingen bamboe planken

Bamboe planken kunnen worden gebruikt voor een terras of een schutting. Door de unieke eigenschappen van bamboe, zijn deze planken ideaal te gebruiken voor terrassen in uw tuin of bij uw vijver. Ook op een dakterras of balkon misstaan bamboe planken niet! Ze zijn aan te schaffen in verschillende afmetingen. Vlonderplanken zijn beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes. Zo is er voor elke toepassing voor bamboe planken een geschikt product beschikbaar.

Made with StoreFrame.io