GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

Bamboe vlonderplanken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Bamboe vlonderplanken

Met bamboe vlonderplanken kunt u op eenvoudige wijze een gezellig en sfeervol vlonderterras aanleggen. Bamboe vlonderplanken hebben door de natuurlijke eigenschappen 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig. Ze zijn om deze reden behoorlijk onderhoudsvriendelijk! Bamboe vlonderplanken zijn goed bestand tegen schimmelaanvallen. Dit is een unieke eigenschap van bamboe en daarom zullen bamboe vlonderplanken lang meegaan zonder dat ze verkleuren.

Bamboe vlonderplanken zijn ecologisch verantwoord

Omdat bamboe wordt gezien als een onuitputtelijke grondstof, is het een zeer ecologisch verantwoorde houtsoort. Kostbare bomen hoeven er niet voor worden gekapt. Na behandelingen om tot de uiteindelijke bamboe vlonderplanken te komen is het een duurzaam product wat geschikt is voor veel buitentoepassingen. Bamboe vlonderplanken hebben dus een groot voordeel ten opzichte van andere houten vlonderplanken.

Eigenschappen bamboe vlonderplanken

  • Zijn goed bestand tegen schimmel
  • Bamboe heeft een warm bruine kleur, dus geeft een gezellige en sfeervolle uitstraling
  • Wordt geleverd met benodigdheden die bij de productomschrijving staan aangegeven
  • Zeer hoogwaardig en duurzaam
  • Bamboe vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes

Verschillende toepassingen van bamboe vlonderplanken

Omdat bamboe schimmelwerend is, is bamboe een mooie aanwinst voor uw tuin. Met bamboe vlonderplanken kunt u een sfeervol terras aanleggen bij uw vijver of op uw balkon. Wilt u een bruggetje over uw vijver aanleggen of een tuinpad met bamboe vlonderplanken, het kan allemaal. 

Made with StoreFrame.io