GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Composiet vlonderplanken bestellen, welke toebehoren heb ik nodig?

Welke toebehoren heb je nodig om een composiet vlonder aan te leggen?

Je gaat een nieuw terras aanleggen in je tuin met een composiet vlonder! Een prima keuze als je het ons vraagt. Maar hoe werkt dit nou precies? Je wilt een bestelling bij ons doen en je ziet allemaal optionele toebehoren. Hoe werkt het precies, zitten er zaken tussen die je echt nodig hebt of is dat niet het geval? In dit artikel leggen we het graag voor je uit

Wat heb je sowieso nodig?

Het is misschien een open deur, maar uiteraard heb je composiet vlonderplanken nodig. Verder heb je nog onderliggers, clips en schroeven nodig. Wanneer je een bestelling bij ons gaat doen, is het mogelijk om voor een totaalpakket te kiezen. Hier zitten de eerder genoemde onderdelen al bij. Het is ook mogelijk om alle onderdelen los te bestellen, ook makkelijk als je toch nog wat extra planken, balken of onderliggers nodig hebt.

Waaruit krijg je de keuze bij optionele toebehoren?

Naast de onderdelen die je sowieso nodig hebt, is het nog mogelijk om optionele zaken bij te bestellen. Deze gaan we per onderdeel voor je langs en we leggen je uit of je dit wel of niet nodig hebt.

Rubber onderleggers

Wil je de vlonder aanleggen op een balkon of dakterras? Dan is het raadzaam om deze onderleggers te bestellen. Je kunt de onderbalken bij een dakterras of balkon uiteraard niet vastschroeven aan de ondergrond. Daarom kun je de balken op deze rubber onderleggers leggen zodat je toch een mooie composiet vlonder aan kunt leggen op je balkon of dakterras.

Verstelbare balkdragers

Met verstelbare balkdragers is het mogelijk om de balken van de vlonder te verstellen. Ze zijn instelbaar tussen de 3 en 6 centimeter. Het stelt je in staat om de balken dus op hoogte te verstellen. De balkdragers kun je vastmaken aan tegels door middel van schroeven en pluggen. Wil je een licht hoogteverschil opvangen of wil je de balken kunnen verstellen, dan kun je deze verstelbare balkdragers bestellen.

Uitvulplaatjes voor onderliggers

Ga je op een onregelmatige tegelvloer een vlonder aanleggen? Dan kan het gebeuren dat je ruimte tussen de tegels en de onderbalken moet opvangen. Hiervoor zijn uitvulplaatjes prima geschikt. Dus, ga je een vlonder aanleggen op een onregelmatige tegelvloer, dan kun je deze uitvulplaatjes bestellen.

Zwart worteldoek

Een zwart worteldoek onder de vlonder zorgt voor een mooie donkere inkijk in de vlonder. Verder zorgt het ervoor (wanneer je de vlonder boven aarde aanlegt) dat er geen planten onder de vlonder kunnen gaan groeien. Leg je een vlonder aan op tegels, dan is het niet nodig om zwart worteldoek te bestellen. Maar zoals gezegd, kun je met dit doek wel zorgen voor een donkere inkijk tussen de vlonder.

Hardhouten piketpaaltjes

Ga je een vlonder aanleggen die je wilt laten rusten op tegels, dan heb je geen piketpaaltjes nodig. Ga je de vlonder aanleggen in een stuk tuin waar geen tegels liggen, dus rechtstreeks in de grond, dan heb je deze paaltjes nodig. Met piketpaaltjes kun je een basis leggen voor de onderleggers. Met een uitzettouw span je de plek waar de onderlegger moet komen. Daarna plaatst je iedere 50 cm langs het uitzettouw een piketpaal van 40 x 40 mm op de gewenste hoogte. Let op dat de paal minimaal 1/3e in de grond gaat met een minimum van 50 cm. Daarna monteer je de onderregel aan de piketpalen met slotbouten. Deze stap herhaal je voor iedere onderregel op een tussenafstand van maximaal 35 cm van de vorige onderregel.

Bijpassende plinten

Ga je de vlonder op een verhoging aanleggen? Dan is het mooi om de randen van de vlonder af te werken met bijpassende plinten. Zo kijk je ook vanaf de zijkant mooi op de vlonder en krijgt het geheel een professioneel en afgewerkte uitstraling. Ga je de vlonder verzonken in de tuin aanleggen, dan is het niet nodig om de bijpassende plinten te bestellen.

Composiet reiniger

Eigenlijk willen we je aanraden om de reiniger altijd bij te bestellen. Het zorgt ervoor dat je de vlonder op een juiste manier kunt onderhouden en dat je optimaal kunt genieten van je aangelegde vlonder. Twee keer per jaar maak je de vlonder schoon met deze reiniger en dit zorgt ervoor dat de vlonder netjes blijft en lang meegaat.

Totaalpakket bestellen

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste onderdelen besteld om een vlonder te bouwen? Kies dan voor een van onze totaalpakketten. Deze pakketten zijn per vierkante meter te bestellen en worden compleet geleverd. Inclusief voldoende vlonderplanken, onderliggers, clips en schroeven. Zo kunt u uw droomterras snel en eenvoudig realiseren. Met een totaalpakket is uw terras in no-time klaar voor het ontvangen van vrienden en/of familie.

Over Beumako

De composiet vlonderplanken die we bij Beumako aanbieden zijn van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. We hanteren concurrerende prijzen zodat jij onderaan de streep de beste prijs krijgt. Ons transport is flexibel en zonder risico’s zodat jij altijd vaste lage bezorgkosten betaald. Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Het is gemakkelijk mogelijk om gratis proefmonsters aan te vragen en deze heb je al binnen twee werkdagen in huis. Wil je meer weten, neem dan contact op met onze experts. Zij geven je graag advies op maat voor jouw specifieke situatie en wie weet geniet jij binnenkort optimaal van je nieuwe terras!

HEB JE HULP NODIG?

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR!

TEL:0523 745 655

EMAIL:

CHAT:Op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies