GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Hoe veilig en kindvriendelijk zijn composiet vlonderplanken?

Veiligheid van composiet vlonderplanken van Beumako

Je zit eraan te denken om een nieuw terras aan te leggen in je tuin? Heb je al nagedacht over de verschillende mogelijkheden van een mooie vlonder van composiet vlonderplanken? Twijfel je nog over een houten vlonder of een van composiet? Heb je kinderen en zijn deze veel in de tuin? Overweeg dan zeker om te kiezen voor composiet vlonderplanken. Deze hebben veel voordelen als het gaat om kindvriendelijkheid en veiligheid. In dit artikel leggen we je met veel plezier uit wat de voordelen zijn.

Geen splinters meer bij composiet

In de zomer heerlijk op je blote voeten over je terras, maak je geen zorgen, er zijn geen splinters! Houten vlonderplanken gaan op den duur splinteren wat natuurlijk een gevaar op kan leveren voor jou, je kinderen of je huisdieren. Composiet kan in tegenstelling tot hout niet splinteren, dat is natuurlijk een groot voordeel. Bij het op maat zagen van de planken zul je het al merken, er is geen splintervorming en composiet zaagt net zo makkelijk als hout.

Maar composiet is meer dan alleen veilig. Het is ook een erg mooie en duurzame oplossing. Kies je voor composiet vlonderplanken, dan kies je voor een langetermijnoplossing. Het materiaal composiet vergrijsd niet, waardoor het jarenlang mooi blijft van kleur, dit komt door de ideale mix van hout en kunststof. Krom getrokken planken behoren daarmee tot het verleden.

Meer over de veiligheid van de vlonderplanken

We schreven er net al even over, de planken splinteren niet. Dat maakt composiet ook veiliger. Verder zijn de planken niet glad. Zowel in droge situaties en in natte situaties zijn de planken dus veilig.

Dus als we de vraag moeten beantwoorden, hoe veilig en kindvriendelijk zijn composiet vlonderplanken? Dan kunnen we zeker zeggen dat deze ontzettend veilig en kindvriendelijk zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken er zullen nooit splinters ontstaan aan de vlonderplanken. Het is dus een ideaal product om in je tuin te gebruiken, zie jij jezelf in de zomer al heerlijk zitten op je eigen vlonder van composiet vlonderplanken?

Over Beumako

De composiet vlonderplanken die we bij Beumako aanbieden zijn van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. We hanteren concurrerende prijzen zodat jij onderaan de streep de beste prijs krijgt. Ons transport is flexibel en zonder risico’s zodat jij altijd vaste lage bezorgkosten betaald. Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Het is gemakkelijk mogelijk om gratis proefmonsters aan te vragen en deze heb je al binnen twee werkdagen in huis. Wil je meer weten, neem dan contact op met onze experts. Zij geven je graag advies op maat voor jouw specifieke situatie en wie weet geniet jij binnenkort optimaal van je nieuwe terras!

HEB JE HULP NODIG?

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR!

TEL:0523 745 655

EMAIL:

CHAT:Op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies