Combowood vlonderplanken

Combowood vlonderplanken zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam houtcomposiet. Ze zijn oersterk, hebben de natuurlijke uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. De levensduur van je terras is ongeveer 25 jaar. Een terras van Combowood vlonderplanken geeft je tuin een eigen karakter en een moderne look. Je kunt met Combowood ook een schutting aanleggen van hetzelfde materiaal als je terras, zodat er een eenheid ontstaat in je tuin. Zo leg jij de tuin aan die jij mooi vindt met producten die niet alleen mooi zijn, maar ook lang mee gaan.

Veiliger dan hout

De houtcomposiet vlonderplanken van Combowood zijn veiliger dan houten vlonderplanken. Dit komt allereerst omdat houtcomposiet niet glad wordt als het nat is geworden door de regen of het reinigen van het terras. Omdat Combowood vlonderplanken bestaan uit zowel houtmeel als kunststof, heb je ook geen last van het werken van het hout. Dat wil zeggen dat Combowood vlonderplanken niet krom trekken, dat er geen scheuren ontstaan in de planken en dat je ook geen last hebt van splinters. Je kunt veilig op je blote voeten over je vlonder lopen.

Weinig onderhoud nodig

Voor het onderhoud van je Combowood vlonderplanken heb je geen speciale producten nodig. Je hoeft ze niet te behandelen met beits of speciale olie. Een schoonmaakbeurt in de lente is voldoende. Het reinigen van Combowood vlonderplanken kan gebeuren met schoonmaakmiddelen die je al in huis hebt en een borstel. Eventueel kun je een hogedrukreiniger gebruiken voor het reinigen van hardnekkig vuil.