GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Composiet schutting

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U wilt een composiet schutting kopen? Bij Top Vlonderplanken vindt u vast en zeker een product naar uw wens. Wij hebben een enorm assortiment aan producten voor een schutting van composiet. Composiet is een combinatie van houtvezels en kunststof. Daardoor is het duurzaam en goed bestand tegen vocht. Op onze website kunt u uw composiet schutting geheel naar wens samenstellen. Verschillende schuttingplanken zijn beschikbaar en verschillende toebehoren. Verder is er een ruime keuze uit kleuren en patronen. Wilt u een schutting in antraciet waarbij de liggers verticaal zijn geplaatst of toch liever een schutting waarbij de liggers horizontaal zijn geplaatst. Bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast is er een keuze in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen uit schuttingen met een hoogte van 180 cm. en een hoogte van 200 centimeter.

Een goede schutting zorgt voor meer woonplezier in de tuin. Er ontstaat een plek waar u meer privacy heeft. Zo wordt het heerlijk genieten wanneer u onbezorgd in de zomer in de tuin kunt zitten of lekker kunt zonnen. Een feestje geven met vrienden of lekker uitgebreid barbecuen kan perfect in een tuin waarin u lekker beschut zit achter uw eigen composiet schutting.

Eigenschappen composiet schutting

Composiet schuttingen zijn onderhoudsvrije schuttingen. Ze zijn duurzaam en stevig en gaan jarenlang mee zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Mocht het voorkomen dat er toch delen van de composiet schutting kapot zijn en vervangen moeten worden, kunt u de vervangende schuttingdelen eenvoudig online kopen bij Top Vlonderplanken.

Een composiet schutting is wat anders dan een kunststof schutting. Bij composiet bestaan de schutting delen voor 50% uit houtvezels en 50% uit kunstofvezels. Daarom heeft composiet de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Vaak is ook de prijs van composiet gunstiger dan die van een kunststof schutting. Het grootste voordeel is wat ons betreft de uitstraling van een composiet schutting. Deze is een stuk natuurlijker dan die van een kunststof schutting.

Voordelen ten opzichte van een houten schutting

Het voordeel van composiet ten opzichte van hout, wanneer het gaat om een schutting is wel zeker het onderhoud. Het is een stuk gemakkelijker om composiet te onderhouden vergeleken met hout. Een composiet scherm heeft geen olie of lak nodig. Eigenlijk het enige wat nodig is, is af en toe een schoonmaakbeurt met water en een biologisch schoonmaakmiddel. Schimmel en mos krijgen nauwelijks grip op composiet en het zal dus niet snel gebeuren dat de schutting helemaal groen kleurt van de aangroei. Bij het verwerken ontstaan er geen splinters en ook na jarenlang gebruik ontstaan er geen splinters in de schutting, dus dit maakt het een veilige keuze voor een tuin met kinderen en huisdieren.

Verschillende soorten composiet schutting

We schreven er al kort eerder over. Composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een composiet schutting krijgen met horizontale planken of verticaal geplaatste planken. Ook zijn verschillende kleuren beschikbaar. In onze webshop kunt u terecht voor verschillende toebehoren voor uw composiet schutting zoals schuttingpalen van composiet of gegalvaniseerd, afdekkapjes, stabiliteitsbalken, L-beslag en ga zo maar door. Wanneer u vragen heeft over het monteren van een schutting of welke benodigdheden u hierbij moet gebruiken, neem dan uiteraard contact met ons op.

Naast composiet schuttingen verkopen wij ook andere materialen om uw schutting mee te maken. Zo kunt u een bamboe schutting maken, een kunststof schutting, een houten schutting van bijvoorbeeld larikshout of douglashout. Zo is er eigenlijk wel voor iedere situatie en iedere tuin een juiste schutting te vinden bij ons in het assortiment.

Composiet schutting kopen bij Top Vlonderplanken

Top Vlonderplanken heeft een groot en compleet assortiment als het gaat om een composiet schutting. Niet alleen voor de schutting zelf maar ook de toebehoren kunt u bij ons terecht. Daardoor heeft u een grote keuzemogelijkheid voor composieten schuttingen bij ons. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen twee verschillende soorten, u kunt dan gerust een monster composiet schutting bestellen. Zo kunt u de materialen of kleuren met elkaar vergelijken voor de juiste keuze! Een composiet schutting blijft immers jaren in uw tuin staan, dus een goed overwogen keuze is zeker wenselijk! Een proefmonster kunt u gemakkelijk en snel gratis aanvragen bij ons op de website.

Plaatsen van een schutting

Nu kunnen we ons voorstellen dat u naast de vragen rond het materiaal ook vragen heeft over het plaatsen van de schutting. Hoe zit het precies met de regels rond de erfscheiding? Hoe hoog mag ik de schutting maken? Moet ik altijd in overleg gaan met mijn buren wanneer ik een schutting wil plaatsen? Allemaal vragen die wij heel goed begrijpen. Speciaal daarvoor hebben we een compleet blogartikel geschreven. Hier gaan we verder in op de regels rond het plaatsen van een schutting. Advies blijft wel altijd, als u zeker wilt zijn van de regels, vraag dit dan na bij uw gemeente. Zo weet u zeker dat u de schutting plaatst volgens de regels die bij u gelden en loopt u geen risico op het moeten verplaatsen van de schutting.

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een composiet schutting is over het algemeen niet moeilijk. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een schutting. Wij hebben schuttingen in ons assortiment die van de beste kwaliteit zijn, u betaalt bij ons tevens altijd een scherp prijs. Het transport is in eigen beheer en daarom flexibel en zonder risico’s. Wilt u meer weten over een composiet schutting en de mogelijkheden bij u in de tuin? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij geven graag advies op maat en wie weet kunt u binnenkort genieten van een compleet nieuwe composiet schutting van Top Vlonderplanken.

Made with StoreFrame.io