GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Composiet terrasplanken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Composiet terrasplanken

Composiet terrasplanken zijn een ideaal product om een terras aan te leggen bij een vijver of gewoon in uw tuin. Met composiet terrasplanken creëert u een gezellig en onderhoudsarm terras met de natuurlijke uitstraling van echt hout! Wilt u composiet terrasplanken kopen? Bij Top Vlonderplanken vindt u topmerken vlonderplanken voor een lage prijs.

Eigenschappen composiet terrasplanken

Composieten terrasplanken zijn onderhoudsarm. Composiet is opgebouwd uit houtvezels versterkt met kunststof. Dat maakt deze terrasplanken ecologisch verantwoord aangezien er minder bomen gebruikt worden voor composiet terrasplanken in vergelijking tot houten terrasplanken. Composiet terrasplanken zijn duurzaam omdat het slijtvast is en niet snel verweert. Dat laatste komt omdat het materiaal goed bestand is tegen vocht. Composiet terrasplanken worden geleverd met alle benodigde materialen. Zo kunt u met uw bestelling eenvoudig en snel een mooi terras aanleggen. In de productomschrijving staat aangegeven wat er allemaal bij uw bestelling wordt meegeleverd. Hierbij kunt u denken aan een worteldoek voor onder uw terrasplanken die het onkruid en wildgroei onder de composiet terrasplanken weghoudt. Ook onderliggers worden vaak meegeleverd, die ervoor zorgen dat het terras stevig en stabiel staat. Heeft u liever terrastegels in plaats van composiet terrasplanken, dan krijgt u deze meegeleverd met een geavanceerd kliksysteem om snel een terras te monteren.

Verschillende mogelijkheden composiet terrasplanken

Top Vlonderplanken heeft een ruim assortiment aan composiet terrasplanken. U Kunt kiezen uit verschillende merken, onder andere ons eigen huismerk. Verder hebben wij Top Trentino, ComboWood, Element, Elephant en vele andere merken. Naast verschillende merken, hebben wij ook verschillende afmetingen voor de composiet terrasplanken. De smalle terrasplanken hebben een breedte van 137mm of 140mm. De bredere composiet terrasplanken hebben een breedte van 240mm of 250 mm. Omdat niet iedereen elke houtkleur even mooi vindt, bieden wij verschillende kleurstellingen aan op onze webshop. Vindt u het moeilijk om te kiezen tussen alle verschillende mogelijkheden, kunt u gerust contact met ons opnemen om een monster aan te vragen. Op deze manier kunt u de beste keus voor composiet terrasplanken maken.

Made with StoreFrame.io