Elephant 19 cm brede massieve terrasdelen Het bekende merk Elephant houtproducten vindt u uiteraard ook terug in het assortiment van Topvlonderplanken.nl. We bieden u o.a. Hout Kunststof Composiet (WPC) terrasdelen van Elephant.

Hout Kunststof Composiet (WPC)

Elephant WPC (Wood Polymer Composite) terrasdelen zijn samengesteld uit een combinatie van FSC® gecertificeerd houtstof en gerecycled GRS gecertificeerd HDPE kunststof. WPC is water- en vochtbestendig, eenvoudig in onderhoud, duurzaam en zeer eenvoudig aan te leggen. Geringe werking en lichte verandering van kleur als gevolg van UV-straling is mogelijk. De terrasdelen zijn éénzijdig geprofileerd en éénzijdig vlak geborsteld om naar eigen voorkeur toe te passen. De regels zijn universeel toepasbaar als onderconstructie, alsmede kantafwerking. Voor een terras van 10m2 heeft u 45m1 regels/kantafwerking nodig. Voor blinde bevestiging gebruikt u 20 clips per m2 terras.

Nieuw in het Elephant assortiment zijn de 19 cm brede massieve terrasdelen met houtvlam tekening. Deze zijn met name zeer geschikt voor (professionele) toepassing op plaatsen waar brandwerendheid van belang is en dienen gewoon op hardhouten regels geschroefd te worden. Voor blinde bevestiging van deze terrasplanken maakt u gebruik van het speciale stalen profiel dat onderop de terrasdelen en bovenop de regels bevestigd wordt.

Bekijk het assortiment composiet vlonder totaalpakketten van Elephant
Bekijk het assortiment losse vlonderplanken en terrasdelen van Elephant

Eenvoudig online bestellen bij Topvlonderplanken.nl

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel online uw hout composiet vlonderplanken, terrasplanken, schuttingen, tuinschermen of tand & groef plankensysteem bestellen. Het plaatsen van een bestelling werkt eenvoudig en simpel en u heeft keuze uit veilige betaalmethodes. U kunt bijvoorbeeld kiezen te betalen bij afhalen, via iDEAL of per pin bij onze chauffeur wanneer de bestelling bij u thuis wordt afgeleverd.