TorroTIMBER® Vlonderplanken bij Topvlonderplanken.nl
In onze webshop vindt u composiet vloerplanken van diverse merken. Naast ons eigen merk verkopen wij onder andere planken van torroTIMBER®. De vloerplanken van torroTIMBER® zijn verkrijgbaar in drie kleuren: notenbruin, licht eiken en zilvergrijs. Al deze planken zijn zowel in een massieve als een holle uitvoering verkrijgbaar. Ook kunt u kiezen uit verschillende breedtes: de planken van torroTIMBER® zijn 145 of 193 millimeter breed. Zo kunt u altijd een plank kiezen die past bij het ontwerp van uw tuin.

De charme van echt hout
De vlonderplanken van torroTIMBER® worden vervaardigd van een combinatie van houtvezels en polymeer, wat resulteert in een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weer en wind. De vlonderplanken hebben de uitstraling van echt hout, maar verkleuren en splinteren niet. Kinderen kunnen dus veilig op de vlonders spelen en uw terras is onderhoudsvriendelijk. In onze fotogalerij vindt u een uitgebreid overzicht van het gehele assortiment van torroTIMBER®.

Eenvoudig en snel bestellen bij Topvlonderplanken.nl
Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons uitgebreide assortiment kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. U kunt uw vlonderplanken, terrasplanken, schuttingen en tuinschermen op het door u gewenste tijdstip bij u laten afleveren. U kunt bij levering betalen, of direct als u de bestelling plaatst afrekenen via iDEAL.