Composiet vlonderplanken zijn gemaakt van composiet. Composiet is een vezelversterkte kunststof en dus zeer stevig en duurzaam. De composiet vlonderplanken van Top-Vlonderplanken behoren tot de beste kwaliteit die er verkrijgbaar is.

U kunt composiet vlonderplanken eenvoudig online bestellen via onze website. Ze zijn uitermate geschikt voor het gebruik op uw buitenterras. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt onder overkappingen en op een balkon. Ten opzichte van hardhouten vlonderplanken hebben composiet vlonderplanken het grote voordeel dat er zeer weinig tot geen onderhoud nodig is. Bovendien is composiet een veel duurzamer materiaal.

Composiet terrasplanken kunt u bij Top Vlonderplanken ook in sets per m² bestellen. De terrasplanken worden geleverd inclusief alle toebehoren, zoals onderliggers, montageclips, schroeven, worteldoek en randprofielen. Zo kunt u dus zelf met standaard gereedschap onze terrasplanken snel en eenvoudig perfect aanleggen.

Naast complete sets kunt u bij Top-Vlonderplanken ook terecht voor:

Ook krijgt u duidelijke instructies waarmee u zelf uw terras en/of balkonvloer kunt aanleggen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van composiet vlonders? Vraag dan eens een proefstuk aan via onze website.