Douglas planken

Wilt u douglas planken kopen om een mooi en duurzaam terras aan te leggen? Bij Top Vlonderplanken hebben wij een ruim assortiment aan planken voor terrassen en schuttingen voor een lage prijs! Douglashout is een uitermate geschikte houtsoort voor toepassingen buitenshuis door zijn natuurlijke duurzaamheid. Douglas planken zijn kunstmatig gedroogd en voorzien van een profiel.

Eigenschappen Douglas planken

Douglas planken zijn gemaakt van hout van de Douglasspar. Deze spar heeft een hoog percentage aan kernhout, wat ervoor zorgt dat douglasplanken erg sterk zijn. Douglashout is een zeer duurzame houtsoort en wordt daarom veelvuldig gebruikt buitenshuis in terrassen en schuttingen. Door de aanwezig hars in het hout hard het naar verloop van tijd uit. Daardoor zal er minder snel schimmelvorming optreden en blijft uw terras met douglas planken langer mooi.

Verschillende mogelijkheden voor douglas planken

Douglas planken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Het kan vanwege zijn duurzaamheid gebruikt worden voor intensief gebruik zoals terrassen in de tuin of bij vijvers of zwembaden. Er zijn verschillende mogelijkheden qua vorm terras mogelijk met douglas planken. Voor een stabiel en stevig terras zijn onderliggers een must. U kunt ook extra onderliggers bestellen om nog gemakkelijker een stabiel terras te creëren. U heeft de keuze tussen houten en composiet onderliggers voor douglas planken, maar aangezien composiet beter bestand is tegen vocht, is dat aan te raden.

Naast planken van douglashout verkopen wij ook andere houtsoorten. U kunt kiezen voor lariks houtplanken, bamboe houtplanken, grenen houtplanken, vuren houtplanken en hardhouten planken. Elke houtsoort heeft zo zijn eigenschappen. Kunt u niet kiezen, kunt u altijd een monster aanvragen of het beter te kunnen beoordelen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Douglas planken
Minimal Price:  36.95

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een houtcomposiet vlonder is over het algemeen niet moeilijk. Wel is van belang dat uw materiaalkeuze geschikt is voor uw terras en de plaats waar u het terras wenst te hebben. Ontvang advies op maat voor uw specifieke situatie van 1 van onze experts, en geniet optimaal van uw nieuwe terras.