GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

Douglas vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Douglas Lariks vlonderplanken totaalpakket, 140mm breed, geprofileerde en geribbelde zijde

  All-in pakket p/m2, 24x140mm Lariks Douglas Hout

  Van € 56,50

  Aan € 113,20

  • Op voorraad
  • 8 - 10 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Douglas vlonderplanken

Douglas vlonderplanken kopen doet u het beste bij Top Vlonderplanken. Wij hebben enkel goede kwaliteit douglas vlonderplanken in ons assortiment. Douglas vlonderplanken zijn uitermate geschikt voor buitenconstructies door zijn natuurlijke duurzaamheid. Ze zijn kunstmatig gedroogd en geprofileerd voor extra stabiliteit.

Eigenschappen Douglas vlonderplanken

Douglas vlonderplanken zijn gemaakt van hout van de Douglasspar. Het is een zeer duurzame houtsoort en wordt daarom vaak gebruikt voor toepassingen buitenshuis. Naast dat u Douglas vlonderplanken kan gebruiken voor uw terras, wordt douglashout ook vaak gebruikt voor schuttingen. De hoge duurzaamheid hebben de douglas vlonderplanken te danken aan het hoge percentage aan kernhout wat wordt gevormd bij de douglasspar. Het kernhout verhardt naar verloop van tijd door de aanwezige hars. Schimmel heeft door deze natuurlijke eigenschap minder invloed op het hout en daardoor kunt u lang genieten van douglas vlonderplanken.

Verschillende mogelijkheden douglas vlonderplanken

Douglas vlonderplanken kunnen worden gebruikt voor uw terras of als vlonder bij de vijver. Douglas vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en zijn naar wens te monteren. Bijna elke denkbare vorm terras is mogelijk. Voor een stabiel terras kunt u het beste onderliggers gebruiken. Composiet onderliggers zijn het beste bestand tegen vocht, en zijn daarom de perfecte onderliggers voor douglas vlonderplanken. Houten onderliggers kunnen natuurlijk ook gebruikt worden!

Verschillende houtsoorten voor vlonderplanken

Bij Top Vlonderplanken willen we graag dat u als klant het juiste product vindt dat aansluit bij uw wensen. Daarom bieden wij verschillende houtsoorten aan. Naast douglas vlonderplanken hebben wij ook lariks vlonderplanken en bamboe vlonderplanken in ons assortiment. Douglas vlonderplanken hebben net als lariks vlonderplanken de eigenschap zeer duurzaam te zijn doordat ze verharden na verloop van tijd. Bamboe vlonderplanken zijn van schimmelbestendig hout.

Made with StoreFrame.io