GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Duofuse vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer je een houten vlonder aan wilt gaan leggen in je tuin is het belangrijk om te kiezen voor een product wat lang mee gaat, makkelijk is in onderhoud en wat ook mooi blijft. Dit (en meer) is wat je gegarandeerd krijgt met Duofuse vlonderplanken. Elke Duofuse vlonderplank is gemaakt van houtcomposiet. Dit is een mix van houtmeel en kunststof. Hierdoor krijgt elke Duofuse vlonderplank de uitstraling en warmte van hardhout, maar hebben ze tegelijkertijd de alle voordelen van kunststof.

Duofuse vlonderplanken worden geplaatst op draagbalken. Ze worden hieraan bevestigd met speciaal ontworpen clips. Deze clips zorgen voor een onzichtbare bevestiging van de Duofuse vlonderplank aan de draagbalk. Elke Duofuse vlonderplank moet op de juiste manier gemonteerd worden. De afstand tussen de draagbalken mag niet meer dan 50 centimeter bedragen en de balken moeten goed bevestigd worden op de ondergrond met hiervoor bedoelde bevestigingsmiddelen.

De voordelen van Duofuse vlonderplanken

Dat Duofuse vlonderplanken gemaakt zijn van zowel houtmeel als kunststof levert veel voordelen op.

Zo is er geen sprake van houtrot en ontstaan er geen splinters. Ook trekken de planken niet krom. Het materiaal is milieuvriendelijk en goed te recyclen. Duofuse vlonderplanken zijn bestand tegen aantasting door termieten en andere insecten. Ook zit er op de Duofuse vlonderplank standaard 10 jaar garantie op mechanische eigenschappen. Als laatste zijn ze gemakkelijk te plaatsen en onderhouden.

Duofuse vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld de kleuren natural brown, tropical brown, stone grey en graphite black. In de eerste zes tot acht weken vindt er een geringe verkleuring plaats waardoor de planken een natuurlijke tint krijgen. Daarna verkleuren Duofuse vlonderplanken in principe niet meer.

Onderhoud aan de Duofuse vlonderplank

De Duofuse vlonderplank is gemakkelijk in het onderhoud. Vanwege de samenstelling van het materiaal zijn er geen speciale beschermingsproducten nodig om de planken mooi te houden. Voor het dagelijks onderhoud  van je Duofuse vlonderplanken heb je genoeg aan een borstel of een hogedrukreiniger (maximaal 80 bar) en zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Vet en olievlekken die gemaakt zijn op een Duofuse vlonderplank kun je verwijderen met een ontvettingsmiddel voor huishoudelijk gebruik. Bij het verwijderen van hardnekkig vuil kun je een bleekwateroplossing gebruiken. Het wordt afgeraden om oplosmiddelen te gebruiken bij het reinigen van Duofuse vlonderplanken.  

Met zoveel voordelen is de keuze voor Duofuse vlonderplanken snel gemaakt. Met deze planken leg je snel en gemakkelijk een nieuw terras aan. Zo ziet je tuin er meteen goed uit en kun je gaan genieten van de zon op je ligbed of met z’n allen buiten eten.

Made with StoreFrame.io