GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Elements vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elements vlonderplanken zijn van een hoogstaande kwaliteit. De massief decking van Elements heeft een unieke samenstelling ten opzichte van andere merken composiet. De composiet mix van Elements vlonderplanken bestaat voor 30% uit polyethyleen (kunststof), voor 50% uit hout en de overige 20% bestaat uit natuurlijke mineralen en toevoegingen. Elements vlonderplanken zijn te bestellen in de kleuren crème, wit crème, zwart antraciet, licht grijs, camel bruin en verouderd bruin. Met al deze verschillende kleuren in het assortiment zit er voor iedere smaak iets bij.

Elements reinigingsproducten

De Elements vlonderplanken zijn duurzaam en ze zijn goed bestand tegen slijtage, ook als het terras intensief gebruikt wordt. De massief decking van Elements vlonderplanken scoort hoog op hardheid waardoor de planken beter bestand zijn tegen intensief gebruik dan de vlonderplanken van andere merken. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed bij de producten van Elements.

Een terras van composiet heeft relatief weinig onderhoud nodig. Je hoeft niet aan de slag met olie en beits. Elements heeft een eigen soort reinigingsmiddel en reinigingsgel ontwikkeld waarmee je de vlonderplanken schoon kunt maken. Daarnaast kun je Elements vlonderplanken schoon spuiten met een hogedrukreiniger. Vlekken van olie of vet kun je met schuurpapier verwijderen van het composiet.

Kleurverschil

Elements adviseert om de vlonderplanken eerst te mixen voor je het terras aanlegt. Zo creëer je een natuurlijkere uitstraling met je Elements vlonderplanken. Een lichte verkleuring kan in het begin voorkomen onder de invloed van UV-straling. De kleur van de vlonderplanken kan dan iets lichter worden hierdoor, maar het zal niet vergrijzen. Over het algemeen is composiet erg constant van kleur en kleurvaster dan hout.

Made with StoreFrame.io