GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Geimpregneerde planken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geïmpregneerde planken kopen voor een terras? Zoek niet verder want wij hebben het juiste product voor u! Bij Top Vlonderplanken vindt u een groot assortiment aan vlonderplanken, terrastegels en schuttingplanken, allemaal voor een lage prijs. Geïmpregneerde planken zijn ideaal om te gebruiken in constructies buiten het huis. Geïmpregneerde planken worden geleverd met alle benodigde toebehoren. Worteldoeken kunnen onder het terras gelegd worden zodat er geen onkruid onder de geïmpregneerde planken zal groeien. Onderliggers worden gebruikt om het terras stabiel en stevig te kunnen aanleggen. U kunt ook extra onderliggers bestellen om montage te vergemakkelijken. Schroeven worden sowieso meegeleverd bij uw geïmpregneerde planken. Met het benodigde materiaal is uw schutting of terras eenvoudig te monteren met standaard gereedschap. U kunt snel genieten van uw terras!

Eigenschappen geïmpregneerde planken

Geïmpregneerde planken worden gebruikt voor toepassingen buitenshuis. Schuttingen of terrassen zijn allemaal te realiseren met dit product. Het hout wat wordt gebruikt voor deze planken zijn geïmpregneerd om beter bestand te zijn tegen vocht. Dat maakt de planken duurzamer en geeft het een langere levensduur.

Verschillende soorten en maten geïmpregneerde planken

Geïmpregneerde planken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt ze in verschillende afmetingen kopen. Geïmpregneerde planken zijn in verschillende breedtes aan te schaffen en omdat ze gemakkelijk te bewerken zijn, is de lengte ook eenvoudig aan te passen. U kunt dus terrassen geheel naar wens aanleggen of schuttingen zoals u wilt.

Naast geïmpregneerde planken hebben wij ook houten planken in ons assortiment die een zeer hoge duurzaamheid hebben. Tropisch hout zoals bamboe planken, of hardhout zoals lariks planken en douglas planken.

Made with StoreFrame.io