Grenen planken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een houtcomposiet vlonder is over het algemeen niet moeilijk. Wel is van belang dat uw materiaalkeuze geschikt is voor uw terras en de plaats waar u het terras wenst te hebben. Ontvang advies op maat voor uw specifieke situatie van 1 van onze experts, en geniet optimaal van uw nieuwe terras.

 

Grenen planken

Grenen planken kopen voor uw terras of schutting? Bij Top Vlonderplanken vindt u goede kwaliteit producten voor een lage prijs! Wij bieden u goede service en een grote verscheidenheid aan producten! Er bestaan grenen planken die aan één zijde zijn afgewerkt met een grof profiel en aan de andere zijde afgewerkt met een fijn profiel. Maar er zijn ook grenen planken die aan de ene kant glad zijn en aan de andere kant geprofileerd. Een geprofileerde grenen plank zorgt ervoor dat men grip houdt op de plank en niet snel uitglijdt.

Toepassingen grenen planken

Grenen planken kunnen na behandeling gebruikt worden voor terrassen, schuttingen of andere bouwwerken. Grenen is redelijk duurzaam, maar valt niet onder hardhout. Een ecologisch verantwoord alternatief zou composiet planken kunnen zijn. De meeste composiet planken kunnen er door de ontwikkelingen in de productie van het materiaal ook net zo natuurlijk uitzien als echt houten planken. Het voordeel van grenen planken is dat ze voordeliger in de aanschaf zijn dan hardhouten planken.

Verschillende mogelijkheden grenen planken

Grenen planken zijn bij Top Vlonderplanken beschikbaar in verschillende afmetingen. Grenen is gemakkelijk bewerkbaar dus daarom gemakkelijk aan te passen in de gewenste lengte. Er zijn ook verschillende breedtes verkrijgbaar. De meeste grenen vlonderplanken hebben een levensduur van vijftien jaar. Ze worden over het algemeen geïmpregneerd afgeleverd zodat ze direct gebruikt kunnen worden bij het aanleggen van uw terras. Wilt u een deel van het terras vervangen, bijvoorbeeld een plank, een worteldoek of een onderligger, dan kan dat. In onze webshop kunt u ook terecht voor extra onderliggers om een terras extra stabiel neer te zetten of andere terrasdelen en vlonderdelen.

Made with StoreFrame.io