Hardhouten planken

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hardhouten vlonderplanken totaalpakket, 145 mm breed, 21 mm dik, geprofileerde en geribbelde zijde

  All-in pakket p/m2, 21x145mm Hardhout, Tuindeco

  Van € 60,95

  Aan € 117,65

  • Op voorraad
  • 8 - 10 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een houtcomposiet vlonder is over het algemeen niet moeilijk. Wel is van belang dat uw materiaalkeuze geschikt is voor uw terras en de plaats waar u het terras wenst te hebben. Ontvang advies op maat voor uw specifieke situatie van 1 van onze experts, en geniet optimaal van uw nieuwe terras.

 

Hardhouten planken

Hardhouten planken worden gebruikt om schuttingen of terrassen mee te bouwen en aan te leggen. Hardhouten planken zijn een natuurproduct, waarmee u een natuurlijke en gezellige uitstraling creëert. Wij bieden alleen goede kwaliteit hardhouten planken aan op onze webshop omdat wij voor kwaliteit gaan en graag willen dat u als klant lang plezier beleeft aan uw terras of schutting.

Eigenschappen hardhouten planken

Hardhouten planken zijn duurzaam en hebben een dubbelzijdig profiel. Ze zijn dus naar voorkeur aan beide kanten te gebruiken of om te draaien wanneer de planken verkleuren. Ze hebben gemiddeld een levensduur van vijftien jaar. Hardhouten planken zijn relatief onderhoudsvriendelijk maar zullen naar verloop van tijd wel gaan vergrijzen, wat het terras of de schutting een unieke uitstraling zal geven.

Verschillende mogelijkheden hardhouten planken

Hardhouten planken kunnen voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Dan is het natuurlijk ook van belang om ze te kunnen bestellen in verschillende soorten en maten. Onderliggers kunt u namelijk kiezen van hout of composiet. Composiet is beter bestand tegen vocht, dus wordt aangeraden. Onderliggers zorgen ervoor dat de hardhouten planken stevig en stabiel liggen. Ook zijn verschillende breedtes hardhouten planken mogelijk. U kunt kiezen uit planken variërend van 137 mm tot 250 mm breedte.

Hardhouten planken kopen bij Top Vlonderplanken

Hardhouten planken koopt u bij Top Vlonderplanken inclusief alle benodigde toebehoren. In de productomschrijving staat aangegeven wat u krijgt meegeleverd. Omdat wij enkel goede kwaliteit producten verkopen gaan wij ervan uit dat u geen problemen ervaart met de hardhouten planken. Mocht dit wel het geval zijn, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken!

Made with StoreFrame.io