GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

Hillhout schutting

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Hillhout schutting

Met een Hillhout schutting kun je alle kanten op. Of je nu een rechte schutting wilt, een gebogen schutting of een schutting die voorzien is van lamellen, Hillhout heeft allerlei verschillende soorten schuttingen in het assortiment. Als je erg gesteld bent op je privacy kun je ook kiezen voor een extra hoge tuinschutting. Je maakt je Hillhout schutting helemaal af met een bijpassende tuindeur.

FSC keurmerk


Al het hout wat wordt gebruikt voor een houten of houtcomposiet Hillhout schutting is afkomstig van verantwoord gekapte bomen en is voorzien van het FSC keurmerk. Daarnaast vindt er een extra controle plaats op het hout zodat alle schuttingen van top kwaliteit zijn. Zo weet je dat het goed zit of je nu kiest voor een dure Hillhout schutting of eentje voor een lagere prijs.

Voor het bestellen van je Hillhout schutting is het belangrijk om de maten van je tuin goed op te meten. Zo weet je exact hoeveel palen en schuttingdelen je nodig hebt om de Hillhout schutting te kunnen plaatsen. De schuttingen worden geleverd in een totaal pakket inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal.

Hout of composiet


Naast de maten van je schutting is het ook belangrijk om een keuze te maken voor het materiaal van je schutting. Zo kun je bij een Hillhout schutting zowel kiezen voor (hard)hout of houtcomposiet. Deze keuze hangt af van het budget wat je hebt, maar ook van de uitstraling die je aan de tuin wilt geven. Composiet geeft je tuin een strakke en moderne look, terwijl hout eerder zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling.

Made with StoreFrame.io