Houten terrasplanken

Houten terrasplanken kopen? Bij Top Vlonderplanken kunt u veel verschillende soorten houten terrasplanken aanschaffen. De meeste houten terrasplanken zijn van nature niet duurzaam en onderhoudsarm. Ze hebben daarom een behandeling nodig voordat ze bestand zijn tegen vocht. Na deze behandeling zijn houten terrasplanken ideaal te gebruiken voor terrassen of steigers bij vijvers en zwembaden. Ook kunnen ze op balkons of dakterrassen gebruikt worden. Veel toepassingen zijn mogelijk!

Verschillende mogelijkheden houten terrasplanken

Top Vlonderplanken heeft een ruim assortiment aan houten terrasplanken. Er zijn veel verschillende houtsoorten in ons assortiment. Grenen, vurenhout, lariks hout, douglas hout en bamboe hout. Elke houtsoort heeft zo zijn eigenschappen. Houten terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De planken zijn in verschillende breedtes, variërend van 137mm tot 250 mm. Ook zijn door de verschillende houtsoorten, houten terrasplanken in verschillende kleuren mogelijk! Zo kunt u een vlonderterras bouwen geheel naar wens.

Eigenschappen houten terrasplanken

  • Ze zijn geprofileerd zodat uitglijden bijna onmogelijk is
  • Worden geleverd met alle benodigde materialen voor montage
  • Bamboe terrasplanken zijn antibacterieel
  • Lariks hout is de meest duurzame naaldhoutsoort
  • Douglashout is ook een duurzame houtsoort
  • Vurenhout wordt standaard geïmpregneerd afgeleverd

Houten terrasplanken bij Top Vlonderplanken

Top Vlonderplanken vindt klantgerichtheid erg belangrijk. Daarom beantwoorden wij graag uw vragen, of sturen bij u een monster op wanneer u een keuze maken moeilijk vindt. Ook kunt u bij ons terecht voor een legservice. Ideaal wanneer u geen tijd hebt om uw terras aan te leggen of wanneer u hier niet toe in staat bent.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Houten terrasplanken
Minimal Price:  36.95

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een houtcomposiet vlonder is over het algemeen niet moeilijk. Wel is van belang dat uw materiaalkeuze geschikt is voor uw terras en de plaats waar u het terras wenst te hebben. Ontvang advies op maat voor uw specifieke situatie van 1 van onze experts, en geniet optimaal van uw nieuwe terras.