GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

Houten terrastegels

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Houten terrastegels

Met houten terrastegels creëert u een terras met een sfeervolle uitstraling. Wilt u houten terrastegels kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben goede kwaliteit houten terrastegels voor een goedkope prijs. Met dit product kunt u een houten terras aanleggen, uw balkon bekleden met houten terrastegels of ze op uw veranda leggen. Geïmpregneerde houten tegels zijn prima te gebruiken bij vijvers en zwembaden. Natuurlijk kunt u ook een tuinpad aanleggen met houten terrastegels. Ze zijn te koop per stuk op onze website.

Verschillende afmetingen houten terrastegels

Houten terrastegels zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo kunt u een terras geheel naar wens aanleggen. De verschillende formaten staan hieronder opgesomd:

  • 30 cm bij 30 cm
  • 50 cm bij 50 cm
  • 90 cm bij 90 cm
  • 100 cm bij 100 cm

De terrasplanken hebben een formaat van 120 cm bij 15 cm

Verschillende kleuren houten terrastegels

U kunt als klant kiezen tussen verschillende kleuren houten terrastegels. Vindt u het moeilijk om de juiste kleur te kiezen vanuit de webshop, kunt u ook van te voren een monster aanvragen.

Houten terrastegels inclusief benodigdheden

Wanneer u uw houten terrastegels koopt bij Top Vlonderplanken worden ze standaard geleverd met alle benodigdheden. Het geavanceerde clicksysteem is standaard bijgeleverd, om een eenvoudige en snelle montage te bewerkstelligen. U hoeft hier dus geen ingewikkeld gereedschap voor nodig. Wel hebben houten terrastegels af en toe een onderhoudsbeurt nodig om ze mooi en vrij van schimmel te houden. Wilt u enkele onderdelen van uw terras vervangen door nieuw materiaal, kunt u op onze website terecht voor terrasdelen.

Made with StoreFrame.io