Lariks vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Douglas Lariks vlonderplanken totaalpakket, 140mm breed, geprofileerde en geribbelde zijde

  All-in pakket p/m2, 24x140mm Lariks Douglas Hout

  Van € 36,95

  Aan € 93,65

  • Op voorraad
  • 8 - 10 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een houtcomposiet vlonder is over het algemeen niet moeilijk. Wel is van belang dat uw materiaalkeuze geschikt is voor uw terras en de plaats waar u het terras wenst te hebben. Ontvang advies op maat voor uw specifieke situatie van 1 van onze experts, en geniet optimaal van uw nieuwe terras.

 

Lariks vlonderplanken

Lariks vlonderplanken kopen? Zoek niet verder, bij Top Vlonderplanken vindt u de juiste lariks vlonderplanken die aansluiten bij uw wensen. U kunt lariks vlonderplanken gebruiken voor verschillende toepassingen. Lariks vlonderplanken zijn gemaakt van de meest duurzame naaldhoutsoort die er is. Lariks hout is een harshoudende houtsoort en zal naar verloop van tijd verharden. U kunt lariks vlonderplanken in verschillende breedtes en in verschillende lengtes aanschaffen. Ook zijn ze aan te passen naar wens. De vlonderplanken worden geleverd met de benodigdheden die staan beschreven bij de productomschrijving.

Eigenschappen lariks vlonderplanken

Lariks vlonderplanken is gemaakt van de meest duurzame naaldhoutsoort. Lariks hout is afkomstig uit Europa. Lariks vlonderplanken hebben een warme donker roodbruine tint en geeft het vlonderterras een warme uitstraling. Lariks vlonderplanken zijn door hun natuurlijke en duurzame eigenschappen uitermate geschikt voor toepassingen buitenshuis.

Toepassingen lariks vlonderplanken

Omdat lariks vlonderplanken duurzaam en watervast zijn, is het een ideaal product voor buitentoepassingen. U kunt lariks vlonderplanken kopen voor een terras in uw tuin of een vlonderterras bij de vijver. Ook kunt u lariks vlonderplanken gebruiken voor op uw balkon of dakterras. Door de warme roodbruine kleur creëert u een gezellige warme sfeer.

Verschillende mogelijkheden houten vlonderplanken

Naast lariks vlonderplanken biedt Top Vlonderplanken ook andere soorten houten vlonderplanken aan. Daarbij kunt u denken aan bamboe vlonderplanken of douglas vlonderplanken. Lariks vlonderplanken staan echter bekend om zijn enorm hoge duurzaamheid door de natuurlijke eigenschappen van lariks hout. 

Made with StoreFrame.io