GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Lignodur Terrafina vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Lignodur Terrafina vlonderplanken zijn beschikbaar voor zowel professionals als particulieren. Vooral de types Massief en Massief XL zijn geschikt voor intensief gebruik, maar ook de plank Elegance is van goede kwaliteit. De Lignodur Terrafina vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals antraciet, zandkleur, rood/bruin, grijs/bruin en grijs. Kies voor de kleur die het beste past bij zowel je smaak als de inrichting van je tuin zodat het terras beter tot zijn recht komt.

Dubbelzijdig te gebruiken

De Lignodur Terrafina vlonderplanken zijn dubbel uitgevoerd, wat betekent dat je zelf kunt kiezen of je de geribbelde of de gladde zijde wilt gebruiken voor je terras. Bij de gladde zijde ontstaat er wat meer rust in je tuin, terwijl de andere zijde wat stroever is. De massieve Lignodur Terrafina vlonderplanken hebben als voordeel dat ze nog beter bestand zijn tegen vocht en andere weersomstandigheden. Omdat het vocht geen kans heeft om in de planken te trekken, worden deze niet glad. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat Lignodur Terrafina vlonderplanken goed bestand zijn tegen termieten en schimmels.

Montage en afwerking

Het monteren van Lignodur Terrafina vlonderplanken kan gebeuren met standaard gereedschap. Het composiet kan probleemloos bewerkt worden, net zoals dit kan met houten planken. Boren en zagen kan probleemloos. Hierdoor is het goed mogelijk om ronde vormen of uitsparingen te maken in het terras waardoor je perken of bloembakken moeiteloos kunt integreren. Zo past het terras goed bij de rest van de inrichting van je tuin en vormt het samen één geheel.

Made with StoreFrame.io