m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm

Een all-in pakket WPC hoogwaardige composiet vlonderplanken van het Duitse merk Terrafina composiet, per vierkante meter te bestellen. De afmetingen van deze massieve Terrafina vlonderplanken zijn 2,1cm dik en 14,6cm breed en de planken zijn beschikbaar in lengtes van 400cm, 500cm. De kleur is Havanna/Brown.

De WPC composiet terrasplank is aan 1 zijde te gebruiken. Deze zijde is voorzien van een vlak geborsteld oppervlak. Deze bruin getinte terrasplanken zijn zeer kleurvast. Daarnaast is het materiaal WPC (Wood Plastic Composite) nagenoeg onderhoudsvrij.

Een totaalpakket wordt altijd geleverd inclusief voldoende vlonderplanken, onderliggers, clips en schroeven. Zo kunt u uw droomterras snel en eenvoudig realiseren. Met deze vlonderplanken van Terrafina is uw terras klaar voor het ontvangen van vrienden en/of familie.

Goedkoop composiet vlonderplanken bestellen doet u bij de nummer 1 in A-kwaliteit composiet vlonderplanken. Betaalbaar & Snel: Top-Vlonderplanken.nl.

Van € 114,50

Aan € 228,70

Product-ID
1023.TP
 •   Gratis Proefmonsters
  Binnen 2 werkdagen in huis
 •   Beste kwaliteit producten
  Alle Europese A-merken
 •   Concurrerende Prijzen
  De beste prijs/kwaliteit verhouding
 •   Levering door heel Nederland & België
  Levertijd 8 tot 10 werkdagen
 •   Vaste en lage bezorgkosten
  Eigen transport, flexibel en zonder risico's
 •   Geen verplichte aanbetaling
  Betalen na levering is mogelijk
m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm aanpassen
m2
Snelbouwclips | Doos à 50 stuks   + € 0,00
Start-/Eindclips | per 10 stuks   + € 0,00

(150 stuks / pak, goed voor ± 18 m²)

(goed voor ± 20 m² / set)
(voor een mooie, donkere inkijk)
(voor extra ventilatie houten onderliggers en/of het ophogen van uw terras, ± 4 per m²)

* Verplichte velden

Uw totaalpakket
m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm
m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm

Dit product is op voorraad

€ 114,50

Samenvatting
  Omschrijving
  Geimpregeerde Houten onderliggers: Deze liggers hebben de eigenschap dat het gemakkelijk te verwerken is onder uw terras. Geimpregeerd hout kan worden toegepast daar waar hemelwater snel afgevoerd wordt en waar geen invloeden zijn van opkomend vocht uit de grond, bijvoorbeeld een balkon. Geimpregneerd hout is uiteraard minder duurzaam als liggers van Hardhout of Houtcomposiet materiaal. Houtcomposiet onderliggers (Hol): Holle liggers van Houtcomposiet zijn duurzaam. Het rot niet, schimmelt niet en reageert op dezelfde wijze op temperatuur en vocht als de vlonderplanken van Houtcomposiet. Holle onderliggers van Houtcomposiet kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bijkomens voordeel van onze holle onderliggers is de geringe hoogte van 3cm. Hierdoor is het vaak de juiste oplossing in situaties waar slechts een beperkte hoogte is. (bijvoorbeeld bij openslaande deuren op een balkon) Houtcomposiet Onderliggers (Massief): Massieve liggers van Houtcomposiet zijn duurzaam. Het rot niet, schimmelt niet en reageert op dezelfde wijze op temperatuur en vocht als de vlonderplanken van Houtcomposiet. Massieve onderliggers van Houtcomposiet kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Het voordeel van massieve onderliggeers tov holle onderliggers is dat het gemakkelijk aan elkaar te “koppelen” is in situaties waar bijvoorbeeld niet geboord kan worden in de ondergrond (bijvoorbeeld Bitumen dakbekleding). Hardhouten onderliggers: Hardhouten onderliggers zijn in vrijwel iedere situatie te gebruiken. Hardhout is natuurlijk minder duurzaam dan houtcomposiet, echter is het wel stijver, waardoor het toepasbaar is indien u uw terras wilt verhogen of als u met een aflopende ondergrond heeft te maken, bijvoorbeeld langs oevers. Het is ook ideaal om een verhoogd terras te maken in combinatie met piketpalen die in de grond worden geplaatst. Hardhout kan ook goed gekoppeld worden aan elkaar daar waar de onderliggers niet kunnen worden vastgezet in de ondergrond (bijvoorbeeld bitumen dakbekleding). Rubber: Rubber tegeltjes (10x10mm, dikte 10mm), wordt toegepast op daken en balkons. Deze rubber tegeltjes liggen dan tussen de ondergrond en uw onderliggers. Het rubber zorgt er dan voor dat het hemelwater gemakkelijk onder de onderliggers kan worden afgevoerd, maar tevens zorgt het voor demping van geluid als men bijvoorbeeld met schoenen op het terras loopt. Uitvulplaatjes: Uitvulplaatjes worden toegepast om ruimte tussen de ondergrond en onderliggers op te vullen. In een doos uitvulplaatjes zitten wigjes van diverse dikte, zodat er vrijwel altijd een juiste keus voor het opvullen van deze ruimte voor handen is. Gebruik van deze uitvulplaatjes zorgt voor extra stabiliteit van de onderconstructie. Worteldoek: Worteldoek zorgt ervoor dat onkruid ed niet tussen uw terrasplanken doorgroeit, maar het zorgt er ook voor dat u tussen de terrasplanken door een mooie egale zwarte doorkijk heeft. Hierdoor heeft u een mooie strakke afwerking van uw terras.
  Aanvullende informatie
  Meer informatie
  TypePer m2 All-in
  KleurHavanna/Brown
  Aantal zijdenaan 1 zijde te gebruiken
  Profiel 1e zijdevlak
  Profiel eigenschapgeborsteld
  Breedte146mm breed
  Dikte21mm dik
  Lengte(s)400cm, 500cm
  GTIN134015502915673
  Artikelnr.910567
  Monsternummer1023
  Beoordelingen
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm
  m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm

  m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm

  Van € 114,50

  Aan € 228,70

  Made with StoreFrame.io