m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm
m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm 81 m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm

m2 All-in pakket Massieve Terrasplanken, Terrafina Lounge, Havanna/Brown, 21 x 146mm

Een all-in pakket WPC hoogwaardige composiet vlonderplanken van het Duitse merk Terrafina composiet, per vierkante meter te bestellen. De afmetingen van deze massieve Terrafina vlonderplanken zijn 2,1cm dik en 14,6cm breed en de planken zijn beschikbaar in lengtes van 400cm, 500cm. De kleur is Havanna/Brown.

De WPC composiet terrasplank is aan 1 zijde te gebruiken. Deze zijde is voorzien van een vlak geborsteld oppervlak. Deze bruin getinte terrasplanken zijn zeer kleurvast. Daarnaast is het materiaal WPC (Wood Plastic Composite) nagenoeg onderhoudsvrij.

Een totaalpakket wordt altijd geleverd inclusief voldoende vlonderplanken, onderliggers, clips en schroeven. Zo kunt u uw droomterras snel en eenvoudig realiseren. Met deze vlonderplanken van Terrafina is uw terras klaar voor het ontvangen van vrienden en/of familie.

Goedkoop composiet vlonderplanken bestellen doet u bij de nummer 1 in A-kwaliteit composiet vlonderplanken. Betaalbaar & Snel: Top-Vlonderplanken.nl.


Geimpregeerde Houten onderliggers: Deze liggers hebben de eigenschap dat het gemakkelijk te verwerken is onder uw terras. Geimpregeerd hout kan worden toegepast daar waar hemelwater snel afgevoerd wordt en waar geen invloeden zijn van opkomend vocht uit de grond, bijvoorbeeld een balkon. Geimpregneerd hout is uiteraard minder duurzaam als liggers van Hardhout of Houtcomposiet materiaal. Houtcomposiet onderliggers (Hol): Holle liggers van Houtcomposiet zijn duurzaam. Het rot niet, schimmelt niet en reageert op dezelfde wijze op temperatuur en vocht als de vlonderplanken van Houtcomposiet. Holle onderliggers van Houtcomposiet kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bijkomens voordeel van onze holle onderliggers is de geringe hoogte van 3cm. Hierdoor is het vaak de juiste oplossing in situaties waar slechts een beperkte hoogte is. (bijvoorbeeld bij openslaande deuren op een balkon) Houtcomposiet Onderliggers (Massief): Massieve liggers van Houtcomposiet zijn duurzaam. Het rot niet, schimmelt niet en reageert op dezelfde wijze op temperatuur en vocht als de vlonderplanken van Houtcomposiet. Massieve onderliggers van Houtcomposiet kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Het voordeel van massieve onderliggeers tov holle onderliggers is dat het gemakkelijk aan elkaar te “koppelen” is in situaties waar bijvoorbeeld niet geboord kan worden in de ondergrond (bijvoorbeeld Bitumen dakbekleding). Hardhouten onderliggers: Hardhouten onderliggers zijn in vrijwel iedere situatie te gebruiken. Hardhout is natuurlijk minder duurzaam dan houtcomposiet, echter is het wel stijver, waardoor het toepasbaar is indien u uw terras wilt verhogen of als u met een aflopende ondergrond heeft te maken, bijvoorbeeld langs oevers. Het is ook ideaal om een verhoogd terras te maken in combinatie met piketpalen die in de grond worden geplaatst. Hardhout kan ook goed gekoppeld worden aan elkaar daar waar de onderliggers niet kunnen worden vastgezet in de ondergrond (bijvoorbeeld bitumen dakbekleding). Rubber: Rubber tegeltjes (10x10mm, dikte 10mm), wordt toegepast op daken en balkons. Deze rubber tegeltjes liggen dan tussen de ondergrond en uw onderliggers. Het rubber zorgt er dan voor dat het hemelwater gemakkelijk onder de onderliggers kan worden afgevoerd, maar tevens zorgt het voor demping van geluid als men bijvoorbeeld met schoenen op het terras loopt. Uitvulplaatjes: Uitvulplaatjes worden toegepast om ruimte tussen de ondergrond en onderliggers op te vullen. In een doos uitvulplaatjes zitten wigjes van diverse dikte, zodat er vrijwel altijd een juiste keus voor het opvullen van deze ruimte voor handen is. Gebruik van deze uitvulplaatjes zorgt voor extra stabiliteit van de onderconstructie. Worteldoek: Worteldoek zorgt ervoor dat onkruid ed niet tussen uw terrasplanken doorgroeit, maar het zorgt er ook voor dat u tussen de terrasplanken door een mooie egale zwarte doorkijk heeft. Hierdoor heeft u een mooie strakke afwerking van uw terras.

De montageruimte tussen deze planken is 5 mm.

All-in pakket samenstellen

1. Standaard opties

Een totaalpakket wordt standaard per m² geleverd inclusief voldoende planken, onderliggers, montageclips en schroeven. U kunt hieronder het benodigd aantal vierkante meter invullen, de gewenste planklengte aangeven en eventueel het type onderligger aanpassen.

m² ( € 114,50 p/m² )
Kies het soort onderligger
2. Extra opties

Kies uit diverse extra opties zoals uitvulplaatjes, rubber onderliggers voor dakterrassen, verstelbare balkdragers en piketpaaltjes.

Optioneel toebehoren montage & onderhoud

pakken (+ € 49,50 / pak)
Kies het aantal rubber onderleggers voor dakterrassen
stuks (+ € 4,50 / stuk)
Kies het aantal verstelbare balkdragers
sets (+ € 24,50 / set)
Kies het aantal sets uitvulplaatjes voor onderliggers
Heeft u worteldoek nodig?
stuks
Heeft u piketpaaltjes nodig?
Kies het soort plint en de benodigde totale lengte om de randen af te werken
liter (+ € 19,95 / literfles)
aantal flessen
Monster aanvragen Artikelnummer: 1023
Productinformatie
Productinformatie
Soort Per m2 All-in
Kleur Havanna/Brown
Aantal zijden aan 1 zijde te gebruiken
Profiel 1e zijde vlak
Profiel eigenschap geborsteld
Profiel 2e zijde Nee
Breedte 146mm breed
Dikte 21mm dik
Lengte(s) 400cm, 500cm
GTIN13 4015502915673
Artikelnr. 910567
Monsternummer 1023
Levering Levertijd 8 tot 10 dagen