GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Combowood producten voor de scherpste prijs!

Houtcomposiet van ComboWood is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Het tuinassortiment van Combowood omvat moderne terrasplanken, schuttingen en nog veel meer producten in verschillende prijsklassen. Zo is er voor elke klus een product van Combowood beschikbaar. De producten zijn voorzien van een prachtige hout look, zodat ze een natuurlijke uitstraling hebben. Ze geven meteen sfeer aan je tuin.

Living Experience

Het houtcomposiet van Combowood is oersterk en heeft een eigen karakter. De producten zijn daarom exclusief verkrijgbaar bij gecertificeerde verkooppunten. Met de slogan ‘Living Experience’ verwijst Combowood naar de unieke en duurzame manier waarop je met hun producten kunt genieten van de natuur in je eigen achtertuin. Houtcomposiet heeft de levensduur van kunststof en is hierdoor zeer duurzaam. Het gaat tot 25 jaar mee. Al die tijd behouden de producten hun stevigheid en kleur.

Onderhoudsvrij

De producten van Combowood worden netjes bij je thuis bezorgd. Het is verstandig om meteen alle artikelen mee te bestellen die nodig zijn voor de montage van je terras of schutting. Dan kun je als het geleverd is meteen aan de slag met het plaatsen van je terras of schutting. De terrasplanken en schuttingen van Combowood zijn eenvoudig te monteren. Ook zijn ze onderhoudsvrij. Dat wil zeggen dat het houtcomposiet geen speciale behandeling nodig heeft. Wel is het aan te raden om je terras of schutting elk jaar goed schoon te maken, met behulp van een borstel, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en eventueel met behulp van een hogedrukreiniger.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 50

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io