GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Duofuse producten kopen? Ontdek het grootste aanbod!

Duofuse is een merk dat producten maakt van een speciaal soort houtcomposiet. Dit is een mix van houtmeel en kunststof. Dit materiaal heeft de look van hardhout gecombineerd met de vele voordelen van kunststof. Omdat er minder hout nodig is om het te maken en het een langere levensduur heeft, is Duofuse een ecologisch verantwoord alternatief voor het gebruik van hardhout. Hier heeft het merk in België het PEFC keurmerk voor ontvangen.

Recyclebaar

De levensduur van Duofuse composiet overtreft die van hardhout met een aantal jaar. Het product is volledig recyclebaar. Na het monteren van je Duofuse tuinschermen, vlonderplanken of omheining is er geen nabehandeling nodig met speciale of beits. Het materiaal is goed bestand tegen weer en wind en is erg duurzaam. Alleen reinigen met normaal schoonmaakmiddel en een borstel is daarom voldoende. Voor het ergste vuil kun je eventueel gebruik maken van een bleekoplossing of een hogedrukreiniger. Hiermee bespaar je flink op de kosten van het onderhoud van je schutting of terras.

Voordelen


Hout is een natuurlijk product en houten planken kunnen door vocht, temperatuurschommelingen en andere weersomstandigheden gaan werken of krom trekken. Met Duofuse producten zal dit niet gebeuren. Houtcomposiet trekt niet krom, zet niet uit en krimpt niet. Ook worden Duofuse planken niet glad als ze vochtig zijn en er ontstaan geen scheuren of splinters in de planken. Omdat Duofuse producten goed bestand zijn tegen vocht heb je geen kans op (hout)rot en ook geen last van schimmels of termieten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 39

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io