GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Duowood producten kopen? Ontdek hier het grote aanbod!

Duowood houtcomposiet heeft de uitstraling van hout, maar het materiaal heeft onvoorstelbaar veel voordelen ten opzichte van hout. Het voelt aan als hout, je kunt het verwerken als hout en het is splintervrij. Tevens is het ongevoelig voor aanslag, insecten en verkleuring en blijft het stroever dan hardhout waardoor het niet glad wordt als het nat is. Duowood is een duurzaam en onderhoudsvrij alternatief voor tropisch hardhout met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

100 procent ecologisch

Duowood is 100 procent ecologisch. Het hout wat wordt gebruikt is namelijk niet afkomstig uit tropische regenwouden, maar het wordt speciaal gekweekt op plantages. Alle producten van Duowood zijn ontwikkeld en getest in Europa. In deze producten vind je jaren van ervaring op het gebied van houtcomposiet terug. Voor de kunststofcomponent van Duowood wordt gebruik gemaakt van HDPE. Deze kunststofsoort is van hogere kwaliteit waardoor de samenstelling homogeen en stabiel is.

Innovatief merk

Bij Duowood blijven ze werken aan betere producten. Nieuwe innovaties zijn bijvoorbeeld extra brede delen van 25 cm en delen die voorzien zijn van een krasvrije en extra harde toplaag. Door deze toplaag zijn deze delen uitermate geschikt voor het zwaarste gebruik. Alle artikelen van Duowood kunnen met elkaar gecombineerd worden tot één geheel.

Naast de bestaande kleuren bruin en zwart is sinds eind 2013 nu ook de kleur Riviera op de markt. Dit is een white/gray wash kleur die het uiterlijk heeft van mediterrane verweerde planken. Met deze kleur kun je een Zuid-Europese sfeer creëren in je tuin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io