GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Elements producten kopen? Bekijk het ruime aanbod!

Elements levert composiet vlonderplanken van topkwaliteit. In de afgelopen 10 jaar heeft de technologie op het gebied van composiet materialen een flinke ontwikkeling doorgemaakt en bij Elements heeft men beslist niet stil gezeten. De Massief Decking van Elements is het beste wat je kunt krijgen op het gebied van een composiet decking. Hierdoor weet je zeker dat je een terras aanlegt van topkwaliteit voor een redelijke prijs.

Unieke mix

Ieder merk wat producten maakt van houtcomposiet heeft een eigen manier om dit materiaal te vervaardigen. Het houtcomposiet van Elements bestaat uit een unieke mix van 50% hout, 30% polyethyleen en 20% toevoegingen en natuurlijke mineralen. Het product is zeer duurzaam en slijtvast waardoor het geschikt is voor intensief gebruik. Elements geeft tevens 10 jaar garantie op de Massief Decking vlonderplanken.

Als beste getest

De vlonderplanken van Elements zijn verkrijgbaar in de kleuren crème, wit crème, zwart antraciet, licht grijs, verouderd bruin en camel bruin. Composiet vergrijst in principe niet en is behoorlijk kleurvast. UV-straling zorgt er soms voor dat houtcomposiet iets lichter van kleur wordt. De vlonderplanken van Elements komen verder als beste uit de test als het gaat om het voorkomen van krimpen, uitzetting en wateropname. Dit maakt de artikelen van Elements beter dan producten van traditioneel composiet.

Elements composiet is gemakkelijk te onderhouden. Je kunt de vlonderplanken schoon spuiten met behulp van een hogedrukreiniger. Elements heeft tevens een reiniger en een gel op de markt gebracht van hun eigen merk waarmee je het composiet het beste kunt reinigen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io