GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Lignodur Terrafina producten kopen? Bekijk het aanbod!

Het merk Lignodur Terrafina maakt composiet vlonderplanken met een natuurlijke uitstraling. Er zijn veel verschillende aanbieders van composiet vlonderplanken, maar Lignodur Terrafina onderscheidt zich van de concurrenten door op veel vlakken uit te blinken. Zo kiezen zij met zorg hun grondstoffen voor het maken van het composiet, zijn er diverse kleuren en designs beschikbaar en besteden zij aandacht aan de montage, afwerking en de milieutechnische aspecten van hun vlonderplanken. Dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd een product koopt van hoge kwaliteit.

Verschillende soorten en kleuren


Lignodur Terrafina biedt zowel producten aan voor de tuinen van particulieren als voor professionele terrassen en vlonders. De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, grijs/bruin, rood/bruin, zandkleur en antraciet. Tevens kun je kiezen uit de varianten Elegance, Massief en Massief XL. Alle producten zijn van top kwaliteit en gemakkelijk te monteren. De massieve vlonderplanken van Lignodur Terrafina zijn wel het meest geschikt voor intensief gebruik. Ook zijn deze het best bestand tegen vocht, wat vele voordelen oplevert.

Onderhoud

Het composiet van Lignodur Terrafina is niet alleen eenvoudig te monteren, maar daarna ook gemakkelijk te onderhouden. Composiet is goed bestand tegen weer en wind, wat fijn is in het Nederlandse klimaat. Er is geen behandeling nodig met verf, beits of olie. Het reinigen van het terras is voldoende. Dit kan met behulp van een hogedrukreiniger, maar als je deze niet bij de hand hebt, dan is een sopje met een borstel ook voldoende. Er zijn geen speciale schoonmaakmiddelen nodig voor het reinigen van Lignodur Terrafina vlonderplanken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io