GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Megawood producten voor de scherpste prijs!

Met Megawood haal je producten in huis van een Duits topmerk wat degelijke producten levert voor een goede prijs. Met deze vlonderplanken van top kwaliteit leg je in een handomdraai een prachtig terras aan in je tuin. Megawood vlonderplanken zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren licht eiken, lava bruin, notenbruin, zilvergrijs en basalt grijs.

Gecertificeerde producten

Omdat Megawood composiet gemaakt is van nieuw hout en nieuw kunststof, haal je een product in huis wat constant is van kwaliteit. Megawood vindt het daarnaast belangrijk dat je weet wat je koopt. Daarom krijg je er bij aankoop van vlonderplanken altijd een set certificaten en de berekening van de drukpuntbelasting bij. Zo weet je waar het hout vandaan komt en dat de kwaliteit goed gecontroleerd is.

Megawood verkoopt massief composiet vlonderplanken die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Door de massieve structuur van de planken kunnen ze intensief gebruikt worden zonder dat er al teveel slijtage optreedt. Dit is vooral van belang wanneer je een druk bezocht terras aanlegt bij een restaurant of café, omdat je ook hier graag een aantal jaren gebruik wilt kunnen maken van het terras.

Makkelijk te onderhouden

Door de combinatie van hout en kunststof in het composiet van Megawood hebben de vlonderplanken weinig onderhoud nodig. Je hoeft niet elk jaar aan de slag met olie of beits. Het is voldoende om de vlonderplanken van Megawood periodiek te reinigen. Dit kan gedaan worden met heet water, een gewoon schoonmaakmiddel en een borstel. Het is ook mogelijk om het terras af te spuiten met een hogedrukreiniger.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 74

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io