GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Top Vlonderplanken producten kopen? Bekijk hier het aanbod!

Top Vlonderplanken levert composiet vlonderplanken van kwaliteit. Je kunt de terrasplanken bestellen per vierkante meter. Zo kun je precies uitrekenen wat je nodig hebt en betaal je niet teveel. De kant en klare sets van Top Vlonderplanken worden geleverd inclusief onderliggers, montageclips, schroeven, worteldoek en randprofielen. Dit betekent dat je met behulp van standaard gereedschap zelf uw Top Vlonderplanken kunt leggen. Zo leg je in een handomdraai een mooi terras aan.

Composiet

Terrasplanken van Top Vlonderplanken zijn verkrijgbaar in composiet in de kleuren oud bruin, redwood, verouderd grijs en zwart antraciet. Kies de kleur die je het mooist vindt voor jouw tuin en leg zo een mooi terras aan met behulp van het materiaal van Top Vlonderplanken. Composiet is een materiaal wat voor een deel bestaat uit houtvezels en voor de rest uit kunststof. Hierdoor is het een duurzaam product. Het gebruik van composiet om je terras aan te leggen heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Het heeft een langere levensduur en omdat het geen natuurproduct is, blijft het ook lang mooi. Composiet heeft weinig onderhoud nodig. Goed reinigen is veelal voldoende.

Onderliggers


Voor het leggen van Top Vlonderplanken kun je kiezen voor zowel geïmpregneerd houten onderliggers als voor composiet onderliggers. De onderliggers van composiet zijn beter bestand tegen vocht en gaan daarom langer mee. Bij composiet onderliggers heb je daarnaast geen last van (hout)rot, scheuren of krom trekken van het materiaal. Hierdoor blijft je terras voor een lange tijd mooi en recht.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io