GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

TorroTimber producten? Bekijk hier het grote aanbod!

Met het innovatieve merk TorroTimber haal je een Duits kwaliteitsproduct in huis dat voldoet aan de hoogste normen en eisen. De producten van TorroTimber zijn gemaakt van een duurzaam en makkelijk te onderhouden hout-polymeermateriaal. Hiermee leg je zelf je droomterras aan.

Het hout-polymeermateriaal van TorroTimber wordt in een geavanceerd proces gemaakt van houtvezels gecombineerd met hoogwaardige polymere bindmiddelen. Dit product lijkt in alles op hout en het voelt zelfs aan als hout, maar het heeft de voordelen en de levensduur van kunststof. Hierdoor heb je van beide materialen de beste punten gecombineerd in één product. Hierdoor kun je het op tal van manieren toepassen.

Voordelen

Aan het gebruik van de producten van TorroTimber zitten eindeloos veel voordelen. Zo vergrijst het materiaal niet, maar de kleur die je koopt blijft behouden, ook na een aantal jaren. Het materiaal is onderhoudsarm. Je hoeft niet aan de slag met verf of olie, maar reinigen is voldoende. Ook ontstaan er bijna geen krassen in het oppervlak, omdat het materiaal zo hard is.

Het hout-polymeermateriaal van TorroTimber is goed bestand tegen vocht. Het materiaal rot niet, er ontstaan geen scheuren of splinters en het kan goed tegen de invloeden van schimmels en insecten. Door de speciale structuur van de planken worden deze niet glad na een regenbui.

Milieuvriendelijk

Het materiaal van TorroTimber is milieuvriendelijk. Het is vrij van pvc en om het te maken worden geen natuurlijke hulpbronnen verspild. Dit betekent dat de complete stam van de boom wordt gebruikt voor het maken van het hout-polymeermateriaal.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Made with StoreFrame.io