GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

Montage Duofuse Omheinigen

Montage Duofuse Omheinigen

Doordat de planken een borstelrichting hebben, is het belangrijk dat het merkteken aan de binnenkant zich steeds aan dezelfde kant bevindt.De omheining kan op de grond geplaatst worden aangezien houtcomposiet niet rot. De standaard lengte van de planken bedraagt 180 cm maar de planken kunnen op eender welke lengte afgezaagd worden.

BEVESTIGING U-PROFIELEN EN OPVULPROFIELENZaag de U-profielen op gelijke lengte af en bevestig deze aan de paal Bepaal de vrije ruimte tussen de bodem en de onderste plank alsook de tussenruimte tussen de verschillende planken. Gebruik deze afstanden om het opvulprofiel op de gewenste lengte af te zagen. Schuif het eerste opvulprofiel naar beneden in het U-profiel tot tegen het grondoppervlak. Schroef dit opvulprofiel nu vast. Herhaal dit bij alle palen.

BEVESTIGING PALEN EN PLANKEN De bevestiging van de palen is identiek als bij het tand en groef plankensysteem.Schuif de eerste plank langs boven in de U-profielen naar beneden tot tegen het onderste opvulprofiel. Schuif nu het tweede stuk opvulprofiel in het U-profiel naar beneden tot tegen de eerste plank. Opgelet om uitzetting mogelijk te maken, mag u enkel het eerste stuk opvulprofiel onder de eerste plank vastschroeven. De volgende stukken opvulprofiel en planken moeten de mogelijkheid hebben om naar boven uit te zetten. Zorg ervoor dat het U-profiel enkele cm boven de bovenste plank uitsteekt. Klem hierin een laatste blokje opvulprofiel. De paal moet enkele cm boven de omheining uitsteken om de nodige uitzettingsruimte te voorzien.

AFWERKINGDe palen worden afgewerkt door afdekkapjes die verlijmd worden bovenop de paal.

Made with StoreFrame.io