GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

Top Vlonderplanken composiet

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Top Vlonderplanken composiet zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren zwart antraciet, oud bruin, redwood en verouderd grijs. Je kunt daarom kiezen voor de kleur die het beste past in de inrichting van jouw tuin. Met Top Vlonderplanken composiet haal je een product in huis wat duurzaam is en wat lang mooi blijft. Composiet kan namelijk wel tot 25 jaar mee gaan.

Los of in een set


Top Vlonderplanken composiet zijn leverbaar in lengtes van 4 meter. Ze zijn zowel los als in een kant-en-klare set te bestellen. Als je een complete set bestelt dan wordt deze geleverd met onderliggers van geïmpregneerd hout of composiet. Tevens zijn de benodigde clips, schroeven en het worteldoek dan inbegrepen in het pakket, zodat je alles bij de hand hebt. Met standaard gereedschap kun je de Top Vlonderplanken composiet gemakkelijk plaatsen.

Voordelen

Top Vlonderplanken composiet zijn veiliger in gebruik dan hout. Allereerst kan het materiaal goed tegen water en vocht. Hierdoor worden je terras niet glad. De planken werken niet en trekken niet krom. Ook ontstaan er geen rotte plekken in het composiet. Daarnaast heb je geen last van splinters of scheuren in de planken. Je kunt dus gewoon op blote voeten lopen.

Er is zo goed als geen onderhoud nodig voor Top Vlonderplanken composiet. Het materiaal hoeft niet behandeld te worden met beits, lak of olie. Een schoonmaakbeurt met een borstel en schoonmaakmiddel is voldoende. Je kunt voor het schoonmaken van het ergste vuil eventueel een hogedrukreiniger gebruiken.

Made with StoreFrame.io