GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

TorroTimber vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

TorroTimber vlonderplanken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit Duitse merk voldoet aan de hoogste normen en eisen. Het materiaal, gemaakt van hout-polymeer, ziet er natuurlijk uit en voelt aan als echt hout. Ook is zijn TorroTimber vlonderplanken even goed te bewerken als echt hout, waardoor je het terras zo kunt vormgeven als je wilt.

Verschillende opties

Bij het kiezen van de planken voor je terras moet je allerlei keuzes maken. Wanneer je voor het merk en het materiaal gekozen hebt, is er de keuze voor een kleur. TorroTimber vlonderplanken zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren notenbruin en zilvergrijs. Daarnaast kun je kiezen uit zowel geribbelde als gladde vlonderplanken. Ook kun je kiezen voor normale planken en massieve planken. Je kunt zo kiezen voor de TorroTimber vlonderplanken die qua kleur en materiaal het beste passen bij de inrichting van je tuin.

Montage

Een terras aanleggen wordt kinderspel met het eenvoudige kliksysteem van TorroTimber vlonderplanken. Dit systeem is nagenoeg onzichtbaar en is gemakkelijk te monteren. Hierdoor kun je het aanleggen prima zelf doen en hoef je geen vakman in te huren.

Wanneer je terras van TorroTimber vlonderplanken eenmaal gemonteerd is, hoef je er niet veel meer aan te doen. Het materiaal hoeft niet behandeld te worden met speciale olie of beits. Je kunt je terras reinigen met normale schoonmaakmiddelen en een borstel, eventueel aangevuld met een hogedrukreiniger om na de winter het ergste vuil te verwijderen. Hiermee bespaar je op de lange termijn flink in tijd en kosten.

Made with StoreFrame.io