GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

Veilige betaalmethodes

Betalen met iDeal

Als u kiest voor 'iDeal' betaalt u via uw eigen bank. U rekent dan af via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is voor u kosteloos. 

Betalen met Bancontact

Deze betaalmethode is alleen voor België. Als u kiest voor 'Bancontact' betaalt u via uw eigen bank. U rekent dan af via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode kost 1,75% van het totaalbedrag extra.

Betalen met vooruitbetaling / overboeking

Betaling door middel van overboeking (vooruitbetaling) per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Top Vlonderplanken. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of d.m.v. een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van Top Vlonderplanken.

Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)? 
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. U kunt vervolgens, indien nodig, een email sturen naar [email protected] met het verzoek om een factuur van uw bestelling. Wij zullen u deze dan z.s.m. toesturen waarna u het bedrag kunt overmaken op het in de factuur genoemde rekeningnummer. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het factuurnummer vermeldt.

Betalingen vanuit het buitenland 

Voor betalingen vanuit het buitenland gebruikt u de volgende gegevens:
IBAN: NL26 RABO 0316 8970 35
BIC: RABONL2U

Betalen met Pinnen / contant (cash) bij afleveren of afhalen

Indien u kiest voor betaling bij afleveren of afhalen, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Bij leveringen binnen Nederland heeft u bij ons de mogelijkheid om het bedrag contant of per PIN te voldoen.

Bij leveringen naar België is het alleen mogelijk om het bedrag cash te betalen aan de chauffeur.

Made with StoreFrame.io