Vuren planken

Vuren planken zijn een ideaal product om terrassen mee aan te leggen of schutting mee te bouwen. Vurenhout planken worden meestal onder druk geïmpregneerd zodat ze beter bestand zijn tegen vocht en schimmels. U kunt vuren planken kopen wanneer u een terras in uw tuin wilt aanleggen, een steiger bij uw vijver of zwembad wilt aanleggen of wanneer u uw dakterras of balkon wilt bekleden met een terras met natuurlijke uitstraling. Het geeft een gezellige en warme sfeer!

Eigenschappen vuren planken

Vuren planken hebben over het algemeen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is gemakkelijk te bewerken vanwege de hardheid van het materiaal en heeft een hoge weerstand tegen schimmels. Vuren planken kunnen worden voorzien van een profiel zodat het uitglijden kan voorkomen.

Verschillende maten vuren planken

U kunt vurenhout planken kopen in veel verschillende maten. Omdat het eenvoudig te bewerken is, zullen ze gemakkelijk in de lengte aan te passen zijn. Ook zijn vuren planken beschikbaar in verschillende breedtes. Zo kunt u een terras van vuren planken geheel naar wens aanpassen.

Vuren planken kopen bij Top Vlonderplanken

Top Vlonderplanken leveren uw vuren planken met alle benodigde materialen. Wat u krijgt meegeleverd staat beschreven. Een worteldoek kunt u onder de vuren planken leggen om onkruidvorming tegen te houden. Onderliggers worden gebruikt om een terras met vuren planken stevig en stabiel te plaatsen. U kunt ook extra onderliggers mee bestellen om uw terras extra stevig en gemakkelijk stabiel te krijgen.

Twijfelt u over de keuze voor planken? Bijvoorbeeld welke kleur vuren planken of welke houtsoort u het mooist vindt? U kunt bij ons een of meerder monsters bestellen om eerst eens te bekijken wat voldoet aan uw wensen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een houtcomposiet vlonder is over het algemeen niet moeilijk. Wel is van belang dat uw materiaalkeuze geschikt is voor uw terras en de plaats waar u het terras wenst te hebben. Ontvang advies op maat voor uw specifieke situatie van 1 van onze experts, en geniet optimaal van uw nieuwe terras.