GRATIS staal aanvragen

Hulp nodig ? 0523 745 655

Uw composiet specialist!

 

WPC vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 113

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 113

Van hoog naar laag sorteren

WPC vlonderplanken kopen? U bent bij Top Vlonderplanken aan het juiste adres! WPC staat voor Wood Plastic Composite, dit betekent dat WPC vlonderplanken zijn gemaakt uit een combinatie van houtvezels en kunststof. Dat zorgt ervoor dat WPC vlonderplanken vochtbestendig zijn. De vlonderplanken zijn aan beide kanten te gebruiken zodat u de planken naar eigen voorkeur kunt gebruiken. Op onze website vindt u een ruime keuzemogelijkheid aan WPC vlonderplanken en vlondertegels.

Verschillende mogelijkheden WPC vlonderplanken

WPC vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, donkerbruine vlonderplanken, naturel eiken vlonderplanken en grijs/antraciet of zwarte vlonderplanken.

WPC vlondertegels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

WPC vlonderplanken zijn beschikbaar in verschillende designs en met verschillende profielen.

Toepassingen van WPC vlonderplanken

Met WPC vlonderplanken kunt u een mooi terras aanleggen in uw tuin of bij uw zwembad. Een WPC vlonderplanken terras op balkon of dakterras is mogelijk en als steiger is het ook een ideaal product. Bij een zwembad zijn WPC vlonderplanken ideaal omdat ze niet glad worden bij vochtig weer en regen. Met WPC vlonderplanken kunt u een natuurlijke uitstraling creëren. Doordat ze niet alleen uit hout bestaan, zijn WPC vlonderplanken ecologisch verantwoord en een duurzaam product.

WPC vlonderplanken kopen bij Top Vlonderplanken

U kunt WPC vlonderplanken kopen bij Top Vlonderplanken als u goede kwaliteit vlonderplanken wilt voor een goede prijs. Wanneer u het moeilijk vindt om een goede keuze te maken, kunt u een monster aanvragen. Met dit monster kunt u kijken hoe de kleur uitvalt. Wij willen graag dat u jarenlang plezier kunt beleven van uw vlonderterras, dus voorzien u graag van advies en tips.

Made with StoreFrame.io